Välkommen till min blogg

Hej ! Jag heter Urban Lidrot och bor i Överlida och är pensionär med ett brinnande intresse för fotboll. Efter att ha spelat i 20 år och varit tränare i över 20 år har jag nu hittat en fantastisk hobby. Tillsammans med två kompisar reser jag runt och besöker fotbollsplaner.Vår målsättning var att besöka alla i bruk varande planer i såväl Västergötland som Halland.Men detta har inte räckt utan vi har besökt många planer både i Skåne, Blekinge,Småland och Bohuslän. Extra trevligt är att hitta planer som en gång fungerat som sådana och där man tydligt kan se att det spelats fotboll där. Hittills har vi besökt 1049 planer. Vi tar kort och sedan mailar jag till varje förening och ställer några enkla frågor. Jag brukar kalla dessa resor för kulturresor och naturligtvis är det en något udda hobby, men en väldigt trevlig sådan. Tänk så mycket ideellt arbete som lagts ner och hur många relationer som tagit sin början och också avslutats.

måndag 8 november 2010Hillevi, Hillareds IF som är endel av nuvarande Lockryd.
Hillared har spelat i div 5.
Har fostrat Pierre Rylander Mv Norrby
Sehlström Grimsås och Häcken
Per-Arne Andersson GrimsåsHär har jag tillbringat många timmar dels som spelare i Aplareds IF och som tränare för juniorlaget.
FC Lockryd som laget heter fick detta namn 1998,
Här kommer en radda med duktiga spelare fostrade i  Sexdrega-Aplared.
Ove Högfelt,Niklas Svensson,Jonas Svensson, Mattias Svensson, Bengt Kettil, Frank Mollberg, Henry Thor, Gert Karlsson och Tomas Svensson, men Tomas är ju från början fostrad i Holsljunga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar