Välkommen till min blogg

Hej ! Jag heter Urban Lidrot och bor i Överlida och är pensionär med ett brinnande intresse för fotboll. Efter att ha spelat i 20 år och varit tränare i över 20 år har jag nu hittat en fantastisk hobby. Tillsammans med två kompisar reser jag runt och besöker fotbollsplaner.Vår målsättning var att besöka alla i bruk varande planer i såväl Västergötland som Halland.Men detta har inte räckt utan vi har besökt många planer både i Skåne, Blekinge,Småland och Bohuslän. Extra trevligt är att hitta planer som en gång fungerat som sådana och där man tydligt kan se att det spelats fotboll där. Hittills har vi besökt 1049 planer. Vi tar kort och sedan mailar jag till varje förening och ställer några enkla frågor. Jag brukar kalla dessa resor för kulturresor och naturligtvis är det en något udda hobby, men en väldigt trevlig sådan. Tänk så mycket ideellt arbete som lagts ner och hur många relationer som tagit sin början och också avslutats.

måndag 22 november 2010


Bäckavallen  Marbäcks IF.
Bildades 1931.
Pia Sundhagen började sin karriär här.
Dessutom är Backlunds fru härifrån och han har alldeles nyss lurat på mig ett larmUlricehamns IFK och Vistavallen.
Denna arena skattar snart åt förgängligheten men en ny är på gång vid Lassalyckan.
Denna förening bildades 1992 då IFK Ulricehamn med 50 år på nacken och IF med 80 år slogs samman.Den nya föreningen spelar i div 3.
Sebastian Johansson IFK Göteborg, HBK ,ÖIS och även proffs i Turkiet.Daniel Blomgren GAIS, Rikard Johansson Huskvarna, Erik Backlund Jönköping Södra, Emil Backlund och Anders Selander Elfsborg och Anders Magnusson Norrby.
Hössna IF  Granvalla.
Föreningen bildades 1941, och har spelat i div 5.
Kennet Ragnar IFK Ulricehamn div 2.
Birger Johansson Grimsås ( tack för informationen ).
Jonas Andreasson Elfsborg.
Marcus Rohden och Ricard Hallin har båda spelat i pojklandslaget.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar