Välkommen till min blogg

Hej ! Jag heter Urban Lidrot och bor i Överlida och är pensionär med ett brinnande intresse för fotboll. Efter att ha spelat i 20 år och varit tränare i över 20 år har jag nu hittat en fantastisk hobby. Tillsammans med två kompisar reser jag runt och besöker fotbollsplaner.Vår målsättning var att besöka alla i bruk varande planer i såväl Västergötland som Halland.Men detta har inte räckt utan vi har besökt många planer både i Skåne, Blekinge,Småland och Bohuslän. Extra trevligt är att hitta planer som en gång fungerat som sådana och där man tydligt kan se att det spelats fotboll där. Hittills har vi besökt 1049 planer. Vi tar kort och sedan mailar jag till varje förening och ställer några enkla frågor. Jag brukar kalla dessa resor för kulturresor och naturligtvis är det en något udda hobby, men en väldigt trevlig sådan. Tänk så mycket ideellt arbete som lagts ner och hur många relationer som tagit sin början och också avslutats.

torsdag 6 januari 2011

Kulturresa den 8/9 2010

Hej och gott Nytt År !
Nu tänkte jag börja lägga in lite bilder från vår senaste resa och hoppas att det kan vara tillglädje för någon som har samma udda intresse som jag och mina två kompisar. Snart är det dax för oss att börja planera för vårens resa som brukar vara i början av maj. Men fortsätter denna vinter som den börjat väntar vi kanske till slutet av maj så att grönskan tagit överhanden.
Vill passa på att tacka för alla fina svar jag fått på mina förfrågningar. Känner att jag fått lite kontakt med människor i andra föreningar som jag aldrig skulle fått annars.
En iakttagelse som jag gjort är att många föreningar inte har någon historik på sina hemsidor.
Att glömma historiken är lika illa som att biblioteket brinner.
Så önskar jag alla föreningar lycka till med fotbollen och föreningslivet under 2011.
Hälsningar
Urban

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar